Din lokale elektriker i Oppegård i 30 år!

Muribø Installasjon AS

DSB- registrert el-entreprenør

Her finner du diverse nyttige linker til relevante nettsider for informasjon, produkter og inspirasjon.

Informative nettsider

 

 

Her er noen nyttige infosider om elsikkerhet, kunngjøringer og regelverk

 

Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap.

Myndighetenes egne sider med info om bl.a. el-anlegg, utstyr, sikkerhet og regelverk. Nyttig for både fagfolk og kunder.

 

 

 

Her finner du informasjon om det meste du lurer på om elsikkerhet. Tips og råd til eiere og brukere, boligkjøpere og boligselgere. For privat og bedrift, barn, unge, voksne og eldre, og for fagfolk.

Vi kan gi deg produktene som svarer til dine ønsker og behov.

Leverandører og inspirasjonssider

Her ser du noen av våre primærleverandører av "det synlige utstyret" vi bruker. Vi sikter på kvalitet i alle ledd, og da er ikke materiellet noe unntak. Det skal vare i mange år, og tåle å brukes daglig.

I tillegg skal det se bra ut. Mange synes at stikkontakter og brytere ikke er særlig pene, men vi kan hjelpe deg med å gjøre det om til et blikkfang som er med på å danne et bedre helhetsinntrykk.

Det er et hav av muligheter innen elektriske produkter, og vi er mer enn gjerne behjelpelige med å finne de rette løsningene for deg!

Trykk på logoene/linkene for å se produktene og bli inspirert!

 

Den største og mest kjente leverandøren av utstyr innen elektro på det norske og nordiske markedet. ELKO finnes i alle norske hjem. De har et stort utvalg av produkter innen brytere, stikkontakter, tele/data med mer. ELKO RS designet er velkjent og stilrent, ønsker du deg noe mer moderne finnes ELKO Plus, og for å sette prikken over i'en på ditt nye kjøkken, bad eller en flott stuevegg kan man friste med ELKO Plus Option. Kvalitet i over 70 år!

 

 

Har du varmekabler er det stor sannsynlighet for at det sitter en Micromatic regulator eller termostat der også. Den mest brukte termostaten i norske hjem har nå også kommet i nytt design. I tillegg til varmestyring leverer Micromatic blant annet GIRA Design (bl.a. stikkontakter og brytere) med utallige spennende kombinasjons-muligheter, GIRA KNX smarthusløsninger, GIRA dørkommunikasjon og Revox Voxnet lydsystemer.

 

 

 

SG Armaturen AS har av bransjefolk i mange år vært en foretrukken leverandør av belysning. De kan levere alt fra stilrene interiørarmaturer til vandalsikre IP65 armaturer. Med egenerkjent miljøansvar etterstreber de å levere kvalitetsprodukter med lang levetid og lavt forbruk. De fleste produktene leveres i hovedsak med LED-lyskilder. Mange av produktene har også sensorer som kan justere lysmengden ved bevegelse, timer og dagslys. Dette gjør SG til en god samarbeidspartner innen energiøkonomisering (enøk) for både privatboliger, sameier, næringsbygg og offentlige områder

 

Unilamp har de senere årene banet seg vei inn i markedet, med LED-downlights av høy kvalitet, og med innovative finesser forrut for mange av sine konkurenter. De utvider stadig sortimentet sitt, og kan i dag levere alt av belysning inne og ute, med konkuransedyktige priser.

 

Vår hovedleverandør av LED-striper, LED-lyspærer og trafoer, sentralt plassert på Kolbotn. Kun fantasien setter en begrensning for hva LED-striper kan brukes til, fra lys over en liten kjøkkenbenk til enorme fasadeinstallasjoner.

De leverer også Megaman LED-lyspærer. Megaman står for innovasjon og kvalitet, til svært gode priser.

Efa Elektro leverer nesten utelukkende alt matriell vi bruker i sikringsskapet, inkludert sikringsskapene og tavlene, og er lokalisert sentralt på Kolbotn/Sofiemyr. Sikringsskapet er hjertet i el-installasjonen, og vi bruker kun utstyr av høy kvalitet. Efa leverer også Innohome komfyrvakter, markedets mest intelligente komfyrvakt, og

Keba el-billadestasjoner.

 

 

Salto er vår foretrukne leverandør av ladestasjoner til el- og hybridbiler. Lading av biler har introdusert en ny type belastning som ikke har vært vanlig for elektriske installasjoner tidligere. Høye strømmer i mange timer (ofte opptil 10 timer) øker faren for brann. I tillegg er det strenge krav til sikkerhet. Vi kan el-billading og kan tilpasse installasjonen til dine behov. Vi anbefaler alltid å montere ladestasjon, og kan hjelpe deg med alt fra lading av én bil, til store anlegg med behovsstyring, tilgangsstyring, overvåkning og betalingsløsninger.

 

 

 

Vår største leverandør av utebelysning. Alt fra klassiske lamper i velkjent "Noral-stil", til moderne tak, vegg og bakkemonterte lamper. Utebelysning trenger ikke bare gi praktisk ganglys, men kan være med på å skape et helt eget preg på bygget og utemiljøet. Et "vanlig" hus kan bli nabolagets blikkfang, en kjedelig krok eller busk kan enkelt gjøres spennende, og uteplassen kan bli lyssatt med koselig stemningslys. Kanskje noen av disse bildene kan gi deg inspirasjon til hvordan du ønsker å belyse dine uteområder.

Fant du ikke det du lette etter? Dette var bare noen få av våre leverandører. Vi skaffer det meste du skulle ønske deg, eller som du ikke visste fantes engang. Vi leverer panelovner, takovner, nedfelte varmelister, stråleovner/utevarme, håndkletørkere, designovner i glass, sten og marmor. Opplyste vindusflater og plexiglassinstallasjoner. Telefon og nettbaserte løsninger for hus og hytte. Alt innen lyspærer og lysrør. Og mye mer.

Copyright 2017 © Muribø Installasjon AS

Våre kunders vurdering